Масаж для успішних жінок!

Масаж для успішних жінок в Броварах

Привіт!

Якщо ви потрапили на цей сайт, то ймовірно шукаєте професійний масаж в місті Бровари. Я вірю, що отримати користь від сеансів можна лише тоді, коли довіряєш майстру. Саме тому я і ділюсь своєю історією – ви ж повинні знати, чиї руки торкатимуться вашого тіла. 🙂

Професійний масаж в Броварах? Так, це до мене!

Мене звати Анастасія Колесник. Я сертифікований масажист-естетист, експерт з корекції фігури. Допомагаю жінкам отримати не лише міцне здоров’я та привабливу фігуру, а й впевненість у собі!

Коли я вийшла заміж і переїхала у Бровари, то була розчарована кількістю місць, де надають дійсно якісний сервіс. Тому моєю метою стало створення сервісу високого рівня у місті Бровари, масажу, котрий би приносив не лише задоволення, але й результат.

Чи впізнаєте ви себе?

  • Ви – кар’єристка, незамінна людина на роботі чи навіть власниця бізнесу. А це означає, що купа відповідальності та шалений ритм життя вам забезпечені. І як бонус – біль у попереку, шийному відділі чи просто напруження у спині. Бажаєте розслабитися і мати спокійний сон?
  • Ви – красуня. Але ж усім нам відомо, що краса не має меж. От ви і вирішили підготовути тіло до пляжного сезону. Бажаєте забути про «апельсинову шкірочку» на стегнах?
  • Ви – мама. Втома вже давно стала чимось звичним. Прибирати у квартирі, вивчити з дитиною уроки, приготувати котлетки по-київськи, попрасувати речі… І це ще геть не повний список ваших обов’язків. А коли ж зайнятися собою?
  • Ви – спортсменка. Ну добре… Можливо, не професійна, і найближчі Олімпійські ігри ви пропустите, але спортзал двічі на тиждень – святе діло. Хочете подарувати своїм м’язам повний релакс?

Якщо ви себе впізнали, у мене хороші новини – відповіді на ваші питання знайдено! Курс масажу в Броварах – це не просто спосіб побалувати себе і порелаксувати на кушетці. Це оздоровча процедура, котра вже за 2-3 тижні змінить ваш зовнішній вигляд та покращить самопочуття.

Які види масажу ви можете отримати?

Ви маєте змогу обрати вид масажу, котрий вам до вподоби, наприклад загально-оздоровлюючий чи розслабляючий, але моя професійна гордість: лімфодренажний та антицелюлітний масажі.

Антицелюлітний та лімфодренажний масаж в Броварах

Більш детальну інформацію про кожен вид масажу ви можете знайти на сторінці послуг.

Як же буде проходити курс масажу?

5 років досвіду дали змогу переконатись, що 1 сеанс на місяць звісно принесе вам задоволення, але не допоможе досягти бажаної мети. Схуднути чи збільшити кількість життєвої енергії можна лише регулярною впертою працею.

Або регулярним і впертим відвідуванням масажиста 🙂

Сеанси масажу в Броварах

Тому я і рекомендую проходити саме курс масажів. Тривалість 1 курсу – 10-15 масажів. Зазвичай за тиждень я проводжу 3 сеанси. Хоча у такій тендітній темі як корекція фігури – все відбувається індивідуально до ваших потреб і побажань.

Де буде проходити курс масажу?

Для вас чудова новина – тепер не потрібно далеко їхати. Професійний масаж для цінуючих сервіс жінок вже в Броварах!

Я приймаю клієнтів у власному, затишному кабінеті. Він обладнаний професійним столом відповідної жорсткості з масажним валиком для зручного та правильного положення ніг. Для відвідувачів завжди напоготові чисті випрасувані рушники та простирадла. Перед сеансом дезінфікуються не лише поверхні, а й повітря – за допомогою кварцевої лампи.

Задля вашого комфорту ми разом підбираємо музичний супровід та масла, котрі найбільше припадуть вам до душі.

Також я не забуваю про деталі. Сподіваюсь, свічки, благовонія, аромолампи та відповідна музика налаштують вас на спокійний лад.

Масаж Бровари рекомендації

Чому я?

Розумію, що довірити своє тіло іншій людині досить непросто. Тим більше, як же серед десятка масажистів знайти «свого»? Співпраця з яким стане комфортною і душі і тілу. Історію мого професійного розвитку ви можете прочитати тут, а поки що декілька ключових фактів з біографії:

  • У сфері краси та здоров’я я вже понад 5 років.
  • Моїм наставником була та залишається Марина Водяну – масажист-естетист міжнародного класу.
  • Я співпрацювала з французько-українським навчальним центром «Laboratoires INELDIA», у котрому ми підвищили кваліфікацію більш ніж 500 масажистів з України та світу.
  • Вам не потрібно розбиратись в техніках масажу. Лише заявіть про бажаний результат і я підберу курс індивідуально під ваші потреби.
  • Працюю без таймера, тому сеанс може тривати від 1,5 до 2-х годин. Протягом цього часу жодна частинка вашого тіла не залишиться без уваги, хоча акцент буде зроблено на проблемних ділянках.
  • І головне – я безмежно люблю свою справу!

Мабуть, краще за Майстра можуть сказати лише його відвідувачі, тому я з трепетом та ніжністю зберігаю кожен відгук.

З ким нам по дорозі?

Гасло моєї справи – «Масаж для успішних жінок».

Це не просто красива фраза. Я працюю з людьми, котрі цінують (і вимагають!) якісний сервіс, котрі готові працювати на результат, а отже дотримуватись рекомендацій Майстра.

Мені подобається працювати з вибагливими клієнтами, оскільки основою мого сервісу є індивідуальний підхід. Я орієнтуюсь на результат і зацікавлена в довгостроковій співпраці. Адже, найкраща мотивація – це задоволені клієнти!

Масаж для жінок Бровари

Я не працюю з сильною половиною людства. Але роблю здоровою його прекрасну половину. Саме тому, якщо ви захочете порадувати своїх коханих: дружин, донечок, подруг – варто лише придбати подарунковий сертифікат!

Це максимально комфортний подарунок, так як ваші кохані зможуть насолодитись процедурою масажу у Броварах, неподалік від дому.

Що ви отримаєте по завершенню курсу масажів?

Окрім величезної кількості задоволення та хорошого настрою, на вас чекатимуть такі результати:

  • Струнке, сексуально привабливе тіло
  • Відновлений ресурсний стан та чудове самопочуття
  • Здоровий сон та повноцінне розслаблення
  • Прилив енергії та бадьорості
  • Розуміння того, що таке дійсно якісний масаж
  • Впевненість у собі. Так, так, я серйозно – одного разу по завершенню курсу клієнтка вийшла заміж 🙂

Давайте знайомитись ближче!

Краще один раз спробувати, ніж десяток разів прочитати. Ви маєте можливість прийти на ознайомчий масаж або ж одразу забронювати курс. У будь-якому випадку ваше тіло буде вам дуже вдячне!

Запрошую вас на сторінку контактів.

З вірою у Ваш успіх,
Анастасія Колесник